Hyppää pääsisältöön

Soinin kunta

Avoin työpaikka Soinin keskuskeittiöllä! Suurtalouskokki, tule töihin!

03. toukokuu 2023

Kokkaamo Ateriapalvelut Oy julistaa haettavaksi 16.5.2023 klo 15.00 saakka

SUURTALOUSKOKIN TOIMEN SOININ KESKUSKEITTIÖLLE MÄÄRÄRÄAIKAISENA 31.8.2023 ASTI JA TÄMÄN JÄLKEEN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVANA TYÖSUHTEENA

Kokkaamo Ateriapalvelut Oy:n ovat perustaneet Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Isojoen kunta, Kuortaneen kunta, Soinin kunta ja Ähtärin kaupunki. Kokkaamo Ateriapalvelut Oy on aloittanut toimintansa 1.2.2023 huolehtien sote-aterioista, varhaiskasvatuksen ja koulujen ateriapalveluista Isojoen, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin alueella. Isojoen kunnan, Kuortaneen kunnan, Soinin kunnan ja Ähtärin kaupungin ateriapalvelut toteutetaan ”keskuskeittiöperiaatteella”, jolloin sote-ateriat, varhaiskasvatuksen ateriat ja kouluateriat valmistetaan yhdessä keittiössä.

Toimeen valitulta vaaditaan ruokapalvelualalle soveltuva perus- tai ammattitutkinto ja hygieniapassi. Eduksi katsotaan työkokemusta vastaavista tehtävistä ja työskentelystä erilaisissa keittiöissä. Lisäksi edellytämme hakijoilta hyvää yhteistyökykyä, asiakaslähtöistä työskentelytapaa sekä innostunutta, omatoimista ja vastuullista tapaa työskennellä. Sijoittumispaikka on Soinin keskuskeittiö.

Työhön sisältyy myös työskentelyä koulun jakelukeittiössä. Työaika on 38,25 h/vko. Työ alkaa 6.6.2023 tai sopimuksen mukaan. Työ sisältää viikonlopputyötä. Toimien täyttämisessä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valittujen on ennen työn vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kuntien henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Palkka määräytyy KVTES:in mukaan.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset, sekä todistukset muista ansioista, joihin hakija haluaa vedota, tulee ottaa mukaan haastattelutilaisuuteen.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa osoitteella:

Kokkaamo Ateriapalvelut Oy, toimitusjohtaja Eija Paavola, Ostolantie 17, 63700 Ähtäri tai sähköpostitse

eija.paavola@ateriakokkaamo.fi.

Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja toimesta antaa ensijaisesti ravitsemispalveluesimies Sirpa Virtanen, 040 865 3512 sirpa.virtanen@ateriakokkaamo.fi

toimitusjohtaja Eija Paavola puh. 044 550 2772 eija.paavola@ateriakokkaamo.fi.

Kokkaamo Ateriapalvelut Oy

Ajankohtainen