Hyppää pääsisältöön

Soinin kunta

Hakuaikaa jatkettu 15.10 asti: Matkailuyrittäjäksi Soiniin?

30. syyskuuta 2021

Soinin kunta hakee matkailuyrittäjää Vuorenmaan hiihtokeskukseen

portaat

Soini on aktiivinen ja kehittyvä kunta Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen rajamailla. Pieni, mutta pirteä Soini on tunnettu upeasta luonnostaan ja yrittäjähenkisyydestään. Matkailijalle lähialueiden luonto ja kulttuuri tarjoavat ympärivuotisia elämyksiä. Soinissa on elämää kaikkina vuodenaikoina. Toimeliaat soinilaiset järjestävät monenlaisia tapahtumia, jotka houkuttelevat väkeä myös lähikunnista viettämään aikaa Soiniin. Tärkeä osa Soinin matkailun vetovoimaa on aiemmin aktiivisesti toiminut hiihtokeskus Vuorenmaa. Vuorenmaa on tuttu päiväretkikohde lähialueiden asukkaille ja alueella järjestetään erilaisia tapahtumia. Vuorenmaan matkailualue on nyt vailla yrittäjää, joka lähtee omalla panoksellaan mukaan kehittämään Vuorenmaan palvelukokonaisuutta ja samalla koko Soinin matkailua.

Vuorenmaasta löytyy hiihtokeskus, ravintolatilat ja loistavat mahdollisuudet lähteä kehittämään ohjelmapalveluita. Kuntoportaat ja Kuninkaanpolun patikointireitin lähtöpaikka tuovat tällä hetkellä eloa Vuorenmaan alueelle. Rinnealueelle on juuri valmistumassa alamäkiluistelurata ja alueella on reilusti tilaa uuden kehittämiselle.

Soinin kunta tarjoaa nyt tätä mahdollisuutta idearikkaalle, yhteistyökykyiselle ja positiiviselle yrittäjälle. Puitteet toiminnan aloittamiselle ovat valmiina jo tulevalle syys- ja talvikaudelle. Uuden yrittäjän toivotaankin tarttuvan ohjaksiin mahdollisimman pian. Haku on avoinna 15.10.2021 saakka.

Lisätiedot:

Soinin kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi

p. 040 828 0648 tai johanna.rannanjarvi@soini.fi

Ajankohtainen