Hyppää pääsisältöön

Soinin kunta

Nuorisopalvelut

Nuoppari auki 10.1.2023 alkaen:

Tiistaisin (4.- 6.lk) klo 15-18

Torstaisin (7.lk - 18v.) klo 15-19

Perjantaisin (4.lk - 6.lk) klo 15-17

Perjantaisin (7.lk - 18v.) klo 18-22

Nuoppari on nuorten ja varhaisnuorten oma vapaa-ajanviettopaikka.

Nuopparilla voit pelata biljardia, lautapelejä, pingistä, ilmakiekkoa tai pleikkaria, katsoa elokuvia valkokankaalta, kuunnella musiikkia, kokkailla, leipoa tai ihan vaan hengailla kavereiden kanssa.

Nuopparilla voidaan myös järjestää erilaisia teemailtoja.

Ideoita teemailloista otetaan vastaan.

Yhteydenotto ja kysymyksen nuoppariin liittyen:

nuoriso-ohjaaja Ninja Sironen: 040 6105572 tai ninja.sironen@soini.fi

Soinin toimipiste nuopparilla (Alajärventie 2)

Ohjaamo avoinna to klo 13.00-15.00

040 6105572 tai ninja.sironen@soini.fi 

Kuuiokunnat ohjaamon logo

Mikä on Ohjaamo?

Ohjaamo on paikka, josta alle 30 -vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset saavat apua työhön, koulutukseen ja arkeen liittyvissä asioissa.

Vailla asuntoa, opiskelupaikkaa, työtä, kavereita tai vaikka harrastuksia? Mietityttääkö jokin asia vai haluaisitko vain jutella luotettavan aikuisen kanssa esimerkiksi CV:n laatimisesta? Olipa tilanteesi mikä tahansa, Ohjaamoon kannattaa aina tulla käymään!

Ohjaamot ovat ympäri Suomea sijaitsevia paikkoja, joista kaikki alle 30-vuotiaat saavat maksutonta apua ja tukea monenlaisiin asioihin, esimerkiksi opiskelu- tai työpaikan hakemiseen. Ohjaamoon olet tervetullut omana itsenäsi, yksin, vanhempien tai kaverin kanssa, ajanvarauksella tai ilman.

Ohjaamoon tullessa ei tarvitse tietää, mikä on oikea taho hoitamaan asiaasi tai minkä alan ammattilaiselta saisit apua mihinkin pulmaan. Riittää, että löydät lähimmän Ohjaamon ja astut sisään. Ohjaamon ammattilaiset osaavat varmasti auttaa eteenpäin.