Nuoppari suljettu koronatilanteen vuoksi 20.11-6.12.2020.

 


 


 

 
Mikä on Ohjaamo?
Ohjaamo on paikka, josta alle 30 -vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset saavat apua työhön, koulutukseen ja arkeen liittyvissä asioissa.
Vailla asuntoa, opiskelupaikkaa, työtä, kavereita tai vaikka harrastuksia? Mietityttääkö jokin asia vai haluaisitko vain jutella luotettavan aikuisen kanssa esimerkiksi CV:n laatimisesta? Olipa tilanteesi mikä tahansa, Ohjaamoon kannattaa aina tulla käymään!
Ohjaamot ovat ympäri Suomea sijaitsevia paikkoja, joista kaikki alle 30-vuotiaat saavat maksutonta apua ja tukea monenlaisiin asioihin, esimerkiksi opiskelu- tai työpaikan hakemiseen. Ohjaamoon olet tervetullut omana itsenäsi, yksin, vanhempien tai kaverin kanssa, ajanvarauksella tai ilman.
Ohjaamoon tullessa ei tarvitse tietää, mikä on oikea taho hoitamaan asiaasi tai minkä alan ammattilaiselta saisit apua mihinkin pulmaan. Riittää, että löydät lähimmän Ohjaamon ja astut sisään. Ohjaamon ammattilaiset osaavat varmasti auttaa eteenpäin.

 


Soinin kunta

Y-tunnus 0182637-3 | Multiantie 27 A 63800 Soini | Puhelin: 044 550 2375 | soinin.kunta@soini.fi | etunimi.sukunimi@soini.fi


Soinin Vaakuna