Arkisto - ajankohtainen

Mikä on sinun lempipaikkasi kotiseudulla? Mitä et vaihtaisi tai mikä on se ihanin juttu kotipaikkakunnalla, jota kelpaa muillekin esitellä ja mistä saat omaan arkeesi elinvoimaa? Se voi olla paikka, rakennus, ihminen, tapahtuma, yhteisö tai vaikka lemmikkieläin – oikeastaan ihan mikä vain! Nappaa kuva elinvoimastasi ja osallistu kilpailuun!

 

KOTISEUTU SYKKII ELINVOIMAA -kuvakilpailun säännöt

Järjestäjä: Elinvoimaa kuntiin -hanke

Kilpailuaika: 4.10.2018–31.1.2019

Kilpailuun voivat osallistua kaikki halukkaat. Kilpailuun voit osallistua Facebookissa tai Instagramissa. Kilpailun tavoitteena on nostaa esille kotiseudun parhaita paloja. Osallistumalla kilpailuun annat hankkeelle luvan julkaista kuvasi ja kuvaasi voidaan myös hyödyntää alueen markkinoinnissa sosiaalisessa mediassa. Myös hankealueen kunnat, voivat jakaa kilpailukuvia omissa kanavissaan. Ohjeistamme, että kuvaajan nimi/käyttäjätunnus mainitaan, jos kuvaa käytetään. Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla. Myös videoilla voi osallistua.

Näin osallistut

Postaa kuvasi tai videosi joko Facebookissa tai Instagramissa ja tägää kuvaan #elinvoimaakuntiin, #kotikunta sekä kunta, missä kuva on otettu. Voit käyttää halutessasi muitakin tägejä! Kerro joko kuvatekstissä tai tägissä, missä kuva on otettu. Kerro kuvatekstissä myös, miksi juuri se paikka tai asia tuo elinvoimaa elämääsi. Huomaathan, että yksityisellä Instagram-tilillä ei voi osallistua kilpailuun. Facebookin puolella kuvan täytyy olla julkisena, jotta se osallistuu kilpailuun.

 

Onnea kisaan!

kuvakilpailu_insta1.jpg

Voittajien valinta

Kaikkien osallistuneiden joukosta valitaan kolme raadin mielestä elinvoimaisinta kuvaa. Valinnan tekee puolueeton raati. Valinnat tehdään kaikkien kuvien joukosta; näin annetaan tasapuolinen mahdollisuus kaikille kuntarajoihin katsomatta. Pääpalkinnon voittaa paras kolmesta, ja kahdelle seuraavalle on luvassa tuotepalkinto. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Tietosuoja

Voittajien nimet ja kuvat julkaistaan Elinvoimaa kuntiin -hankkeen sivuilla sekä Instagramissa ja Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelun Facebook-sivulla. Elinvoimaa kuvakilpailussa Elinvoimaa kuntiin -hanke kerää valitsemansa kolmen parhaan kilpailijan tiedot: nimi, sähköposti tai puhelinnumero, osoite ja sosiaalisen median käyttäjätunnus/nimi. Tietoja käytetään, kun voittajiin otetaan yhteyttä, heidän nimensä ilmoitetaan hankkeen sosiaalisen median tileillä sekä voittaneiden kuvien yhteydessä. Tietoja säilytetään n. 2 kk keräämisen jälkeen. Tietojen säilytyksen tarkoitus on yhteydenpito kilpailun voittajiin.

Lisäksi Elinvoimaa kuntiin -hanke voi jakaa kilpailun aikana valitsemiaan #elinvoimaakuntiin ja #kotikunta merkittyjä kuvia JPYP Facebookissa tai hankkeen Instagramissa. Kuvan jakamisen yhteydessä ilmoitetaan kuvaajan käyttäjätunnus/nimi.

Elinvoimaa kuntiin -hanke edellyttää, että kuvissa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on kysytty suostumus kuvassa olemiseen ja että kuvan jakaja omistaa oikeudet kuvaan. Kilpailuajan ja hankkeen päättymisen jälkeen kuvia tai nimiä ei säilytetä.

Lisätietoa

http://www.jpyp.fi/hanketoiminta/elinvoimaa_kuntiin/


Soinin kunta

Y-tunnus 0182637-3 | Multiantie 27 A 63800 Soini | Puhelin: 044 550 2375 | soinin.kunta@soini.fi | etunimi.sukunimi@soini.fi


Soinin Vaakuna