Arkisto - ajankohtainen


 • Avoin työpaikka
  19.11.2019 - Lue lisää >> • Yksityistieavustushakemuksia toivotaan lisää ELY-keskukseen (Pohjalaismaakunnat)
  19.11.2019 - Lue lisää >> • Määräaikaisen projektipäällikön avoin tehtävä
  15.11.2019 - Lue lisää >> • Yleis- ja kohdeavustuksien haku vuodelle 2020
  13.11.2019 - Lue lisää >> • Kaavan laatijan edustaja on tavattavissa tiistaina 19.11. 2019 klo 14.00 – 18.00 Soinin kunnanvirastolla
  08.11.2019 - Lue lisää >>


Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun finaali ratkaistaan keskiviikkona 22.5. Espoossa järjestettävässä tapahtumassa. Kaikkiaan 47 kilpailuun osallistuneesta viimeiseen vaiheeseen on edennyt 12 finalistia, joiden joukossa on Soinin kunta markkinointitoimenpiteellään MuoviSampo – Luonnostaan huipulla.

Iltapäivällä klo 14 alkaen loppukilpailussa olevat työt esittäytyvät ja illan gaalassa julkaistaan voittajat. Jännityksen tiivistyessä Soinin kunta on julkaissut kilpailuesittelyissä näytettävän videoesityksensä. Soinin kilpailutyön tiivistelmän voi katsoa osoitteesta https://youtu.be/5hEdtCWhBqE.

”Jokaisella työllä on korkeintaan 8 minuuttia aikaa framilla. MuoviSampo oli moninainen käytännön toteutus, jonka esittelyyn menee oma aikansa. Meidän on kuitenkin tärkeä tuoda esille siinä kuntamarkkinoinnin näkökulma, sen taustalla oleva kuntastrategian painopistealueet ja sidosryhmien osallistaminen, joka oli olennainen osa ainutlaatuista markkinoinnin ideaa,” pohjustaa kunnanjohtaja Juha Viitasaari.

MuoviSampo toteutettiin syksyn ja talven 2018 aikana. Toiminnan koordinaatiosta vastasi Soinin 4H-yhdistys. Soinin kunta oli vahvasti mukana kuntamarkkinoinnin painotuksella. Kokeilu toteutettiin paikallisena, mutta se osallistui Sitran Maapalloliigaan, jossa se palkittiin parhaana kokeiluna. Kilpailu toi toimintaan 10 000 euron rahoituksen, mutta markkinointi toteutettiin pääasiassa sähköisiä kanavia, sidosryhmiä ja muuta huomiota hyödyntämällä.

”Saimme loistavia kumppaneita niin paikalliselta kuin kansalliselta tasolta. He hyödynsivät kokeilua omassa viestinnässään levittäen samalla sanaa Soinin edelläkävijyydestä, vastuullisuudesta ja luonnonläheisestä profiilista. Sekä luonnon korostaminen että osallisuuden lisääminen palvelevat suoraan kuntastrategian tavoitteita,” Viitasaari jatkaa.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailujen loppusuoralla on vahva eteläpohjalaisedustus, sillä Seinäjoki on mukana kahdella markkinointitempauksellaan, Taivastelijalla ja Avaruuden pääkaupungin lanseerauksella.

”Kovasti Seinäjoki on panostanut markkinointiin päästäkseen maailmankartalle. Toivottavasti hekin saavat tunnustusta ja hyvän mielen.”

MuoviSampo joukkueessa olivat toiminnanjohtaja Saija Källi ja toiminnanohjaaja Suvi Osala Soinin 4H-yhdistyksestä, kunnanjohtaja Juha Viitasaari ja projektipäällikkö Johannes Aalto Soinin kunnasta, TKI-asiantuntija Kari Laasasenaho Seinäjoen ammattikorkeakoulusta ja hanke- ja kv-koordinaattori Jenni Savolainen Kuudestaan ry:stä.

Lisätietoa Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailusta ja Piiri-tapahtumasta löytyy osoitteesta https://kl-kustannus.fi/tapahtumat/piiri/.

 

Kaikki Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun semifinalistit

Boring - Helsinki Ring of Industry, KUUMA-seutu liikelaitos

Häät linnassa, Hämeenlinnan kaupunki ja Linnan Kehitys Oy

Jääkarusellifestivaali, Lohjan kaupunki

Kaupunkiveneet, Espoon kaupunki

Kylien Kolari, Kolarin kunta

MuoviSampo - Luonnostaan huipulla, Soinin kunta

Porvoon kestävän elämäntapojen kiihdyttämö, Porvoon kaupunki

RAUMA - LUPA MENESTYÄ!, Rauman kaupunki

Senioriräppärit, Mainostoimisto KMG Turku / Turun seudun joukkoliikenne, Föli

Seinäjoki - avaruuden pääkaupunki, Seinäjoen kaupunki

Taivastelija Avaruuden pääkaupunkiin, Seinäjoen kaupunki, Into Seinäjoki Oy

#näkemys kaupungista, Lahden kaupunki


Soinin kunta

Y-tunnus 0182637-3 | Multiantie 27 A 63800 Soini | Puhelin: 044 550 2375 | soinin.kunta@soini.fi | etunimi.sukunimi@soini.fi


Soinin Vaakuna