Hyppää pääsisältöön

Soinin kunta

Palkitsemistilaisuus 9.12.2022

12. joulukuu 2022

palkitsemistilaisuus

Soinin Sisun ja Soinin kunnan yhteinen palkitsemistilaisuus järjestettiin perjantaina 9.12.2022.

Tilaisuudessa muistettiin ansioituneita kuntalaisia, urheilijoita sekä muita toimijoita.

Vuoden urheilija Jennika Ojala.

Jennika on Tiikereiden kasvatti, joka on esimerkillinen urheilijanuori. Sitkeydellään ja ahkeralla työllään hän on edennyt jääkiekkourallaan. Jennika pelaa naistenliigaa Team Kuortaneessa, Tyttöjen Suomen maajoukkueessa.

Lisäksi haluamme palkita Jennikan urhelustipendillä hienosta saavutuksesta jääkiekon nuorten olympiafestivaaleilla. Ottelu pelattiin maaliskuussa Kajaanissa. Suomen joukkue (missä Jennika pelasi puolustajana) kaatoi Sveitsin pronssiottelussa 5-1.

Vuoden valmentaja/ohjaaja Janrik Jaakkola

Janrik on nuoresta iästään huolimatta toiminut erittäin pätevänä, luotettavana ja kannustavana valmentajana SoPs:ssa. Janrikin rauhallinen luonne ja kyky tulla toimeen lasten ja nuorten kanssa unohtamatta toiminnassa mukana olevia vanhempia sekä muita yhteistyökumppaneita, tekevät Janrikista loistavan valmentajan.

Ryhtinuori Veera Niemenaho

Veera on tunnollinen ja luotettava nuori, joka tekee mitä lupaa. Hän on mukana monessa: mm. lapsiparkin ohjaajana ja 4H-kerhon vetäjänä, sekä on ollut apuna monien perhejuhlien järjestämisessä ja erilaisissa kökissä. Veeralla on hyvät sosiaaliset taidot, hän on ystävällinen ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Veera on iloinen ja reipas nuori, joka harrastaa monipuolisesti mm. sählyä ja lentopalloa.

Nuori toimija Topias ja Tino Piipponen

Topias ja Tino ottivat nuoresta iästä huolimatta rohkeasti haasteen vastaan ja alkoivat pyörittämään Ski Vuorenmaata. Kannustaen näin kaiken ikäisiä ja ennen kaikkea lapsia ja nuoria liikkumaan. Aina iloiset yrittäjät palvelet asiakkaansa hyvällä asenteella ja oikealla otteella.

Vuoden kökkäläinen Satu Laitila

Ei ole kökkää, mihin Laitilan Satu ei lähtisi mukaan. Hän on aina iloinen ja voi luottaa, että asiat tulee tehtyä. Moniosaaja!

Kunnon kuntalainen Saana Peura

Rempseän ja hyväntuulinen kuntalainen, joka toiminnallaan ja ideoillaan vie aktiivisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa eteenpäin. Saana toimii aktiivisesti mukana myös Sisun sekä Soinin palloseuran toiminnassa, mahdollistaen näin usean lapsen harrastusmahdollisuuden kunnassamme. On myös itse aktiivinen liikkuja.

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille!

Ajankohtainen