Hyppää pääsisältöön

Soinin kunta

Ski Vuorenmaa avautuu talvikaudelle 2021-2022 uusien yrittäjien toimesta

08. joulukuu 2021

piipposenpojat

Eilen 7.12. pidetyssä tiedotustilaisuudessa kerrottiin iloisia, käänteentekeviä uutisia Vuorenmaan hiihtokeskuksen tilanteesta. Ski Vuorenmaan tuoreet yrittäjät Tino ja Topias Piipponen sekä Soinin kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi kertoivat lehdistölle tulevan talven suunnitelmista. Nuoret soinilaiset Piipposen veljekset ottavat rohkeasti vetovastuun Vuorenmaan hiihtokeskuksesta.

Vuorenmaan matkailualue sijaitsee Soinin keskustasta 7 km pohjoiseen. Nuoret soinilaiset yrittäjä-veljekset pyörittävät laskettelukeskusta Vuorenmaassa talvikaudella 2021-2022.

Vuorenmaasta löytyy kolme hyvin hoidettua rinnettä (100-400 m), joiden korkeusero on parhaimmillaan 57 metriä, sekä sompa- ja naruhissit. Vuorenmaan vauhdikas päärinne on aikoinaan kasvattanut menestyneitä alppilaskijoita ja nähnyt monet SM-kisat. Vuorenmaata onkin kutsuttu eteläisen Suomen parhaaksi nopeuslaskurinteeksi.

Tunnelmallinen rinnekahvio palvelee laskijoita ja muita liikkujia rinteen laella. Myynnissä on perinteiseen tapaan kahvitauolle sopivia herkkuja, suurempaan nälkään sopivia ranskalaisia ja sämpylöitä ja tietenkin pientä makeaa pikkuväelle.

Lastenrinteen vieressä sijaitsee kota, jossa voi syödä omia eväitä tai paistaa makkaraa. Lapsenmielisten iloksi löytyy myös hyvä pulkkamäki.

Ajankohtaista tietoa laskettelurinteestä löytyy sivulta www.skivuorenmaa.fi.

 

Ajankohtainen