Hyppää pääsisältöön

Soinin kunta

Vauvajuhlat vuonna 2021 syntyneille

25. toukokuu 2022

vauvajuhlat2022

Vuonna 2021 syntyneitä soinilaisia vauvoja juhlistettiin perinteisesti vauvajuhlilla 24.5 tiistaina Soinin kirjastossa

MLL:n Soinin yhdistys ry ja Soinin kunta järjestivät juhlat yhteistyössä. Lämminhenkinen juhla on yksi vuoden positiivisimmista ja iloisimmista tapahtumista ja sillä halutaan huomioida jokainen uusi soinilainen.

Soinin viime vuonna uudistettu kuntastrategia nostaa esille lapset ja nuoret, joille halutaan tarjota hyvät eväät elämään ja vahva kotiseutuylpeys, joka kantaa elämässä eteenpäin. Ilmainen varhaiskasvatus ja vauvaraha ovat merkittäviä etuja lapsiperheille. MLL Soinin yhdistys puolestaan järjestää monenlaista toimintaa ja tapahtumia lapsille ja vanhemmille ja tarjoaa jäsenilleen erilaisia etuja.

Vauvajuhlan päähenkilöitä perheineen oli mukavasti paikalla, vaikka kaikki viime vuoden vauvat eivät paikalle päässeetkään. Paikalle olivat saapuneet myös Nalle Puh ja Tikru. Vauvaperheitä tervehdittiin niin Soinin kunnan kuin MLL Soinin yhdistyksen puolesta ja MLL oli järjestänyt paikalle myös herkkuja niin pienille kuin vähän isommillekin. Kirjaston henkilökunta oli valmistellut pienille vieraille satuhetken ja paikalle tulleiden vauvojen jalanjäljet ikuistettiin yhteiseen tauluun.

vauvajuhlat 2022

Ajankohtainen