Hyppää pääsisältöön

Soinin kunta

Vastaa Soinin liikuntakyselyyn!

13. toukokuu 2024

liikuntakysely

Soinissa on aloitettu liikuntastrategian laadinta. Tämä liikuntakysely toteutetaan Soinin kunnan hyvinvointipalveluiden toimesta osana uutta liikuntastrategiatyötä. Kyselyyn vastaamalla pystyt vaikuttamaan Soinin kunnan liikuntapalveluiden toimintojen kohdentamiseen ja kehittämiseen. Vastauksia haluamme kaikilta, liikuit sitten aktiivisesti tai et ollenkaan. Lue kysymykset ja vastausvaihtoehdot huolella. 

Kaikki vastaukset käsitellään nimettömänä. Halutessasi voit jättää kyselyn lopussa yhteystietosi, sillä kaikkien yhteystietonsa täyttäneiden kesken arvomme 5 kpl 10 kerran kuntosalikorttia kunnan kuntosalille. Jos saamme 200 vastausta arvomme lisäksi kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken yhden vuoden kuntosalikortin kunnan kuntosalille.

Liikuntakyselyyn pääset vastaamaan tästä Vastausaikaa on perjantaihin 31.5.2024 asti.

Kysely on saatavilla myös paperisena kirjastosta. Jos vastaat kyselyyn paperiversiona, voit myös palauttaa kyselyn kirjastoon. Kirjaston ovet ovat avoinna ma, ke, pe klo 10-16 sekä ti ja to klo 13-19. Kyselyn palauttaminen mahdollista myös omatoimiaikana (sisään omalla kirjastokortilla) joka päivä klo 7-21

Ajankohtainen