Hyppää pääsisältöön

Soinin kunta

Ulkoliikuntapaikat

Soinin tekojää

Soinin yhtenäiskoulun yhteydessä on kaukalo sekä kaukalon vieressä pikkujää. Kaukalon jäätä hoidetaan arkipäivisin aamuisin sekä koulun jälkeen sekä viikonloppuisin aamuisin. Kaukalolle jaetaan vakiokäyttövuoroja alkutalvesta, kun tiedetään milloin jää on käyttökunnossa. Vakiovuoroilla kaukalon jää on vuoron varanneiden käytössä. Yleisövuorot on kaikkien vapaassa käytössä. Yleisövuorot on jaoteltu yleisövuoro (luistelu/mailaton) sekä yleisövuoro milloin kaukalossa saa olla myös kiekon ja mailan kanssa. Pikkujää on aina luistelijoiden käytössä.

Jääkiekkokaukalon käyttövuorot 2023-2024

Kuvassa Soinin kaukalo

Keskusurheilukenttä

Multiantie 29, 63800 Soini

Keskusurheilukentää kiertää neljä rataa ja radan pituus on 350m. Pääsuoralla 6 rataa ja radan pituus 100m. Kentältä löytyy mahdollisuudet harrastaa kaikkia yleisurheilulajeja. Kentän keskusta on nurmella missä pääkäyttö jalkapallolla. Kentältä löytyy 4kpl jalkapallomaaleja sekä tarvittaessa jalkapallokentän viivat koko kentälle tai pienepelikentälle. Kentälle jaetaan keväisin vakiokäyttövuoroja kesän ajalle. Kenttä on myös kilpailu ja ottelukäytössä. Kenttä on vapaasti kaikkien käytettävissä, mutta huomioittehan varatut vuorot!

Keskusurheilukentän käyttövuorot

Tapahtumia keskusurheilukentällä

urheilukenttä2

Yhtenäiskoulun pallokenttä

Koulutie 1, käytetään talvella jääkiekkokenttänä ja luistelualueena. Kesällä pesäpallo- ja jalkapallonkenttänä.

Kuvassa Soinin pallokentät

Tenniskenttä

Soinin tenniskenttä sijaitsee keskusurheilukentän vieressä (Multiantie 29). Kenttä on ilmaisessa käytössä kuntalaisille. Vuorot varataan kentän laidalla olevasta listasta (postilaatikossa heti kentän oviaukon vieressä).

Kuvassa tenniskenttä

Beach-volleykenttä

Beach-volley kenttä sijaitsee Lauttosen uimarannalla, josta löytyy myös 4 frisbeegolf koria. Kentän valmistuksesta vastasi hankkeen avulla Saurun seudun maa- ja kotitalousseura.

Kuvassa Soinin lauttosen rannalla sijaitseva Beach-volleykenttä

Uimarantoja Soinissa