Hyppää pääsisältöön

Soinin kunta

Terveys ja hyvinvointialue

Kuusiokunnat ovat osa Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialuetta 1.1.2023 alkaen. Kuusiolinna Terveyden palvelut ja ajanvaraus säilyvät ennallaan.

Terveyskeskusten aukioloajat ja yhteystiedot ovat jatkossakin samat. Ajanvaraus tapahtuu entiseen tapaan samasta puhelinnumerosta tai terveyssovelluksen kautta.

Alavuden, Kuortaneen, Soinin, Töysän ja Ähtärin terveysasemien yhteinen ajanvarausnumero on  p.06 2525 7612. Tähän ajanvarausnumeroon ollaan yhteydessä niin kiireellisen kuin kiireettömänkin hoidon tarpeessa. Puhelimitse arvioidaan asiakkaan hoidontarve ja varataan tarvittaessa aika vastaanotolle.

Pyydämme soittamaan ennen vastaanotolle tuloa asian kiireellisyyden arvioimiseksi. Puhelimitse annetaan myös hoito-ohjeita, tarvittaessa opastusta hoitoon hakeutumisessa ja ohjausta oikeaan hoito-paikkaan.

Kiireettömissä asioissa toivomme olemaan yhteydessä puhelimitse arkisin klo 10-16 palvelun ruuhkahuippujen välttämiseksi. Terveyssovelluksen kautta voitte asioida kaikissa asioissanne arkisin klo 8-16. Pihlajalinna-terveyssovellus

Kuusiolinna Terveyden yhteystiedot löydät jatkossakin sivuiltamme Kuusiolinna Terveys www.kuusiolinna.fi .

Kaikki Kuusiokuntien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen palveluita koskevat tiedot löytyvät Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta www.hyvaep.fi.

Ensiapu ja kiireellinen hoito avoinna 24 h/vrk (06) 2525 7612 Alavuden pääterveysasema

Yleinen hätänumero 112

Ensihoitotoiminnasta (sairaankuljetuksesta) vastaa Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue.