Soinin kunnan omistamien vapaiden AO- AP- sekä AR- tonttien sijainti

Soinin kunnalla on myynnissä pelkästään asemakaavoitetulla alueella sijaitsevia tontteja. Tontit sijaitsevat keskustan välittömässä läheisyydessä. Pihlaanmäen-, Vainion-, Myllykankaan-, Viinamaan- ja Murtokankaan alueen vapaat tontit löytyvät osoitteesta https://soini.karttatiimi.fi/ ja painakaa vasemalla olevasta palkista [Aineistot] - [Asemakaavayhdistelmä] ja [Omakotitontit] niin löydät helposti haluamasi tontit ja klikkaamalla tonttia saat lisätietoja tontista.

Yleistietoa tontin ostosta:

Kauppakirja hyväksytetään sekä ostajalla että kunnanhallituksessa tai -valtuustossa.

Kun kunnan päätös kauppaa koskien on saanut lainvoiman (pöytäkirjan nähtävilläoloaika + valitusaika) voidaan kauppakirja allekirjoittaa. Tästä ostajalle tulee 120 euron kaupanvahvistusmaksu.

Kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen ostajalla on 6 kuukautta aikaa hakea lainhuuto tontilleen. Lisätietoa: Lainhuudon hakeminen

Lainhuudon myöntämisestä peritään 111 euron maksu.

Kun lainhuuto on myönnetty käynnistyy automaattisesti lohkominen, jossa tontti erotetaan omaksi tilaksi. Maanmittaustoimisto ottaa yhteyttä asian tiimoilta automaattisesti.

Lisätietoa:
Lohkominen

Lohkomisen hintatietoa

Lisätietoja:

Tekninen johtaja
Risto Rinne

040 616 4460

risto.rinne(at)soini.fi


Soinin kunta

Y-tunnus 0182637-3 | Multiantie 27 A 63800 Soini | Puhelin: 044 550 2375 | soinin.kunta@soini.fi | etunimi.sukunimi@soini.fi


Soinin Vaakuna