Liikuntatoimen perustehtävänä on tukea kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä liikunnan avulla. Liikuntapaikat pidetään mahdollisimman hyvässä kunnossa, jotta erilaisten liikuntalajien harrastaminen on turvallista ja mielekästä. Erilaisten kuntokampanjoiden avulla kannustetaan kuntalaisia omatoimiseen terveysliikuntaan. Urheiluseurojen toimintaa tuetaan avustuksin ja edullisin käyttövuoroin.

AJANKOHTAISTA 
 

 

 

 

 

HAKULOMAKE KUNTOSALI JA UIMA-ALLAS

HAKEMUSLOMAKE (kuntosali ja uima-allas).doc

HAKEMUSLOMAKE (kuntosali ja uima-allas).pdf

 

HAKULOMAKE YHTENÄISKOULUN LIIKUNTASALI

HAKEMUSLOMAKE (Yhtenäiskoulun liikuntasali).doc

HAKEMUSLOMAKE (Yhtenäiskoulun liikuntasali).pdf
  


 


Ennakkoilmoittautuneet voivat maksaa osallistumismaksun tilisiirron lisäksi; Smartum (liikunta ja kulttuuri) seteleillä, Tyky-Kuntoseteleillä, Alajärven kaupungin hyvinvointiseteleillä ja e-Passilla.

Paikan päällä ilmoittautuneet voivat maksaa osallistumismaksun käteisellä tai edellä mainituilla seteleillä (Smartum, Tyky, Alajärven kaupungin hyvinvointisetelit ja e-Passi). Osallistumismaksua ei voi suorittaa pankkikortilla.

  


 
 


 

 


 

Talvikauden kuntokampanja käynnissä 1.1 - 30.4.2017 välisenä aikana.

Suorituskorttiin voi merkitä vähintään 30 minuuttia kestäneen liikuntasuorituksen, lajin jokainen saa valita vapaasti. Suorituskortteja on saatavilla kunnantalolta, kirjastosta, kuntosalilta sekä apteekista. Kampanjan päätyttyä arvotaan useita hienoja palkintoja, joten muistathan palauttaa suorituskortin 8.5 mennessä kunnantalolle.

  


 

 


Soinin kunta

Y-tunnus 0182637-3 | Multiantie 27 A 63800 Soini | Puhelin: 044 550 2375 | soinin.kunta@soini.fi | etunimi.sukunimi@soini.fi


Soinin Vaakuna