Soinillinen – Kylässä

Kylässä koostuu viidestä konsertista, joista ensimmäinen on akustisen folktrion Poja! lapsille ja lapsenmielisille suunnattu konsertti Soinin yhtenäiskoululla perjantaina 5.4. Lauantain kolme kotikonserttia järjestetään tavallisten soinilaisten kodeissa eri puolilla Soinia lauantain 6.4. aikana. Tällöin Poja! -yhtyeen muusikot kyläilevät kodeissa omilla soolo-ohjelmillaan. Päivä huipentuu kylätalo Puuhissa, jossa myös kaikki halukkaat soinilaiset pääsevät ääneen. ”Open Stage” -periaatteella järjestettävissä jameissa mukana ovat myös Poja!-yhtyeen muusikot Tero Pajunen ja Esko Grundström, sekä Soinillinen festivaalin taiteelliset johtajat sellisti Juuli Holma ja viulisti Juhana Inkinen. Samalla Puuhi siunataan käyttöön Soinin kirkkoherran toimesta. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Poja!-trion kaikki jäsenet ovat laulavia multi-instrumentalisteja ja säveltäjiä. He suhtautuvat musiikkiin suurella intohimolla. Soitto ja laulu raikaavat luontevasti kaikenikäisten ja -kokoisten yleisöjen edessä missä hyvänsä, 10 vuoden yhteissoittokokemuksella. Yhtyeen laajasta ohjelmistosta löytyy räätälöidyt konserttikokonaisuudet niin päiväkoteihin, ala- ja yläkouluihin, toisen asteen oppilaitoksiin kuin erityisryhmille. Tulokulma vaihtelee yleisöstä riippuen pedagogisesta viihdyttävän kautta nostalgiseen: ohjelmistossa on yhtyeen jäsenten omia nykykansanmusiikkisävellyksiä ja folklauluja, suomalaista ja muiden maiden perinnemusiikkia, joskus myös vanhaa iskelmää ja jatsia. Poja! häikäisee taidoillaan, monipuolisuudellaan, meiningillään ja herkkyydellään.

Esko Grundström, kontrabasso, harmonikka, pienkanteleet, laulu ym.
Tero Pajunen, laulu, viulu, kitara, mandoliini ym.
Tomas Takolander, laulu, kitara, cupola, trumpetti ym.

esite

Poistuu: 
07.04.2019

Soinin kunta

Y-tunnus 0182637-3 | Multiantie 27 A 63800 Soini | Puhelin: 044 550 2375 | soinin.kunta@soini.fi | etunimi.sukunimi@soini.fi


Soinin Vaakuna